Clasa a VI-a

Lectii educatie muzicala - Clasa a VI-a

Pulsația constantă / Inima muzicii: Beat vs. Ritm

Structura gamelor Majore

Structura gamelor minore

Variantele minorului:
natural, armonic și melodic


Ce este tonalitatea muzicală?

Diezul și becarul

Bemolul și becarul

Diferențele dintre Tonalitate, Gamă și arpegiu

Ce este Sincopa muzicală?

Ce este Contratimpul muzical?

Explorarea creativității prin lectii de educatie muzicala

           Muzica reprezintă o sursă inepuizabilă de inspirație și poate aduce bucurie și satisfacție în fiecare etapă a vieții. Pe site-ul Secretele muzicii veți găsi lectii de educatie muzicala special concepute pentru a stimula creativitatea și gândirea originală a elevilor, oferindu-le oportunități de a-și explora talentele și de a-și dezvolta abilitățile muzicale într-un mod interactiv și distractiv.

Tutorialele video îi vor ghida pe elevi într-o călătorie muzicală captivantă, unde vor descoperi diferite stiluri muzicale, tehnici de interpretare și vor învăța să cânte la diverse instrumente. În plus, punem accent pe improvizație și compoziție, oferindu-le elevilor posibilitatea de a-și exprima creativitatea prin propriile lor creații muzicale.

Lectii Educatie muzicala

În mod cert, prin lectii de educatie muzicala nu ne referim doar la învățarea notelor și a tehnicii, ci și la cultivarea pasiunii și iubirii pentru muzică. De aceea, misiunea noastră este să creăm o atmosferă pozitivă și plină de entuziasm, în care fiecare elev să se simtă inspirat să își exploreze potențialul creativ.

Așadar, vă invit să vă alăturați Secretelor muzicii pentru a trăi experiențe muzicale unice și pentru a descoperi minunata lume a sunetelor și armoniilor ce au cucerit scenele lumii!